Kreatív alkotótábor

Kreatív alkotótábor 2024-ben technikai okok miatt elmarad!

A tábor díja: (ebéddel együtt)
Reggel 8-tól délután 4 óráig

Jelentkezni telefonon a +36 20 586 2150 számon,
vagy emailben: nyarimuveszetitabor@gmail.com címen lehetséges.

A tábor bemutatása

A kézműves-és fafaragó táborban változatos, minden nap más és más technikát bemutató foglalkozásokat tartunk, pl: üvegfestés, játék-és bábkészítés, préselt-és szárazvirág-képek, életfa, ötletes ajándéktárgyak készítése, szalvétatechnika, batikolás, origami, lámpás készítés, hűtőmágnes-figurák, só-liszt gyurmák, álarckészítés,szoba makett , ragasztott kavicsképek stb.

Minden évben új technikákkal és játékötletekkel bővítjük programjainkat.

Bandy vezetésével megismerkedhetnek a részt vevők a fafaragással is: a rozetta-és ékfaragással,a használati eszközök, villa-kanál faragásával, a különböző figurák ábrázolásával, fajátékok készítésével. A nagyobbak egészen bonyolult: forgó-mozgó szerkezeteket is készíthetnek.

Ezekben a táborokban különösen sok lehetőséget kapnak a résztvevők arra, hogy kifejezhessék ötleteiket, kreativitásukat.

A kézműves foglalkozásokat sok-sok játékkal: mozgásos- és ügyessségi játékokkal (pl. kidobós, országos, halászfogó, partizán ) színesítjük a programjainkat.

Felkutattuk és összegyűjtöttük a régi népi játékokat és örömmel mutatjuk azt be a gyermekeknek.

Szeretettel várjuk, és visszavárjuk táborainkba a kedves érdeklődőket, és reméljük, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan most is igazi tartalmas, szép élményekkel gazdagíthatjuk őket!